Тя на пръв поглед изглежда опасна и строга, но когато я опознаете

...
Тя на пръв поглед изглежда опасна и строга, но когато я опознаете
Коментари Харесай

Жената от тази зодия кара всички да й се възхищават, но мнозина се страхуват от нея

Тя на пръв взор изглежда опасна и строга, само че когато я опознаете по-добре, ще осъзнаете, че тя е жена, която си коства да имате до себе си – тя е зодия…

 Скорпион.

Скорпионът е доста предан и постоянен. Верността е доста значима за живота й и това е една от характерностите. Можете да се доверите на Скорпион – в никакъв случай не дава лъжливи обещания.

Жените Скорпионите са самостоятелни хора, които обичат свободата си. Тя прави това, което тя мисли, че е вярно и не е склонна да слуша другите.

Скорпионът знае тъкмо какво желае в живота – тя е доста амбициозна и когато си слага цел, тя не се отхвърля от нея. Разумно взема решения и е наясно с качествата си. Дамите, които са родени в този знак, доста виждат детайлностите. Те правят оценка добре хората и обстановките. Може да се каже, че Скорпионите имат голяма интуитивна дарба.

Жената Скорпион е изпълнена с пристрастеност за всичко, което прави и когато тя в действителност е влюбена в някого, тя ще направи всичко, с цел да бъде той благополучен.

Скорпионът може да бъде и неприятен, само че в случай че не го измамите или нараните, в никакъв случай няма да видите тъмната му страна. От друга страна, в случай че си играете с огъня, той ще трансформира живота ви в същински ад – по тази причина доста хора се опасяват от него.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР